Kort med Sizzix Triple Circle Flip-Its Card

Denna veckan har jag provat en av mina Julklappar som jag fick av Tomten 😉 , ja eller av min underbara Sambo Jörgen.

Som tur vad så fyller min Brorson 2 år så här efter nyår och därför kommer denna nya Dies från Sizzix Triple Circle Flip-Its Card väl till pass.

IMG_2786

Här ser ni en närbild på insidan på mitt Flip-Its Card, diesen som man får med är 10 st så det finns massor av möjligheter till olika kombinationer. Själva Flip-Its Card är bara det blåa cardstocket men jag kände att jag ville göra något mer så jag satte ett vitt kort bakom, en snygg twist tyckte jag.  Den stora 2:an kommer från Word Play, ett härligt alfabet och fördelen med det är ju att det går att skära igenom tjockare papper som tex foam mm.

IMG_2784

På framsidan av cirklarna har jag, först tagit ett papper från Teresa Collins-He Said(tyvärr slut i webshoppen) för visst är han är en Jan-Boy. Den sista cirkeln har jag använt mig av Memory Box-Auto Parts, perfekt storlek för att passa på mina cirklar.

IMG_2785a

Det flesta dekorations pappren kommer från Echo Park– ser när jag tittar i mina pappershögar att jag tydligen ofta köper Echo Park papper. Det jätte fina stickersbokstäverna kommer också från Echo Park-Head over Heels, en härlig kollektion.

IMG_2787a

På insidan av det vita cardstocket har jag stämplat med Archival Ink-Jet Black. Det båda stämplarna kommer från Vilda Stamps-Grattis på Födelsedagen och Traktorn. Här ser ni att jag på nytt har använt mig av en julklapp, We R Memory Keepers Crop-A-Dile-Corner Cromper för att runda hörnen på det vita cardstocket för att matcha framsidan.

IMG_2783a

Det färdiga kortet till en liten kille som älskar bilar ser ut så här. Stort grattis till Alvin på hans 2 års dag!

Det var allt från mig idag första tisdagen på nya 2014.

Pyssel Karin

Om Pyssel Karin

Lantlollan som flyttat till Stan och älskar att leka med papper och stämplar. En ny fantastisk hobby som kom in i mitt liv för ca 8 år sedan, som bara blir roligare och roligare. Hoppas att kunna inspirera och komma med lite tips och idéer.
Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s