She’s magic!

Det bli inte så många layouter numer sedan jag började med Project Life, men jag älskar processen att skapa dem! Layouter blir det ofta när det är något foto som jag älskar lite så där extra mycket, som t ex dessa två foton jag använt mig av idag, på min dotter.

Så inspirationen från mig idag blir en layout. Den härliga titeln hittade jag på Internet hos en annan scrappare och tyckte den passade perfekt till bilderna! Den här layouten hamnar i samma album som mitt Project Life, så har jag allt från året samlat i samma album.

14_2

Material jag använt: Svart cardstock, Papper från Pink Paislee och Crate Paper. Alfabet från Basic Grey. Datumstämpel från Dear Lizzy och ordstämpel från Amy Tangerine. Dekorationer så som: Badges och Stickers från Studio Calico, Labelstickers från MME Cut&Paste, Stickers från Dear Lizzy och clear stickers från Me & My Big Ideas. Jag har också använt mig av Enamel Dots från Teresa Collins.

Nu önskar jag er alla en ny härlig kreativ vecka!
/Marie

Om sockergrynet

Jag är en tjej, mamma, sambo, hundägare och marsvinsuppfödare som älskar havet och rosa. Obotlig optimist som njuter av att fotografera, motionera och att pyssla. Att att scrappa är balsam för själen och mitt sätt att andas i en stressig vardag. Vem kan leva utan att pyssla?! ;)
Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till She’s magic!

  1. Ping: She’s Magic! » Sockergrynet.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s