Ett litet album fyllt med kärlek

1

I butiken finns massor underbara nya ting, det har väl inte undgått någon?! 😉 Två av mina nya favoriter är: We R Memory Keepers Instagram album 4X4 (finns i färgerna svart, mint, coral, greige och gold). Albumet kommer med 10 plastfickor, 7 stycken 4X4 och 3 stycken plastfickor med fyra 2X2. Dessa finns även att köpa till extra här och här.

En annan favorit är min nya underbara skärmaskin!! Tonic Studios Craft Guillotine – 22cm. Jag har haft problem med tidigare skärmaskiner att skärbladet tar slut och blivit slött ganska fort, vilket resulterat i fransiga papper och foton. Den här skär fantastiskt och skärbladet räcker länge!! Rekommenderas varmt till de som håller på med PL, och skär till mycket papper och foton, men även till er andra!

Med mina nya fina produkter satte jag mig ned och skapade ett album som jag fyllde med kärlek och livets små glädjeämnen. Ett album som får mig att le och må bra!

2

3

Övrigt material jag använt är: Journalingcards 1, 2 och 3 olika stickersark från Dear Lizzy, från Studio Calico har jag använt mig av Wanderlust Tiny words , Printshop Cardstock stickers och Printshop Accent stickers samt Roller stamp från Crate Paper och Maggie Holmes.

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

Många bilder blev det! Orkade du scrolla ända ner? 🙂 Jag älskar mitt lilla album och jag kommer garanterat göra fler!!

Nu önskar jag er en härliga kreativ vecka så syns vi nästa måndag!
/Marie

Om sockergrynet

Jag är en tjej, mamma, sambo, hundägare och marsvinsuppfödare som älskar havet och rosa. Obotlig optimist som njuter av att fotografera, motionera och att pyssla. Att att scrappa är balsam för själen och mitt sätt att andas i en stressig vardag. Vem kan leva utan att pyssla?! ;)
Det här inlägget postades i Inspiration, Verktyg och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Ett litet album fyllt med kärlek

 1. Jenny Servin skriver:

  Hej. Vilket underbart album. Tänke höra var du skrivit ut fotona som blir 2×2 inch? Gör du det själv? Och isåfall hur?

  Kram jenny

  • sockergrynet skriver:

   Hej Jenny!
   Ja jag skriver ut mina foton själv hemma på egen skrivare. 4 foton på 1 papper 10X15 (4X6) med ram, brukar bli bra.

   • Jenny Servin skriver:

    Tack så mycket för hjälpen. Använder du ngt speciellt program på datorn?

   • sockergrynet skriver:

    Dels använder jag mig av Photoshop och så använder jag mig ett program som heter Canon Easy Photoprint, som tillbehör till min skrivare som är en Canon Pixma.

Kommentarsfältet är stängt.