Kort med Pop It Up Dies-Eivor 75 år

Denna veckan har jag använt mina nya Elisabeth Craft Design Dies Pop It Up, en riktigt kul dies som jag lyckligt nog fick i födelsedagspresent från min Sambo 🙂 . Tänk att han visste precis vad jag önskade mig..

De diesen jag fick var var Pop It Up-FancyLabel både basen och det som dekorera kanterna. Man kan göra hur långa kort som helt med dessa. Det är lite pyssel att få ihop dem men så himla kul att göra och väl värt den tiden det tar att få ihop dem till ett snyggt kort.

IMG_2972a

Här är min framsida på kortet, man får också flera dies som passar som dekorationer till kortet här har jag använt 2 olika storlekar och även dekorerat runt om utsidan ett bra sätt för att få lite stadga på kortet.

IMG_2974a

Här ser ni hur jag har dekorerat kortet på baksidan, jag har valt att inte göra mer än en hälsning på mitten delen och lämna det andra baksidorna tomma. Tänk på att det är du själv som väljer hur långt ditt kort blir men här har jag valt 3 delar. Glöm inte att du måste ha den smala röda tejpen när du monterar ihop kortet så att det håller.

IMG_2973a

Här ser ni att jag har dekorerat min fram sida på kortet och även använt mig av mina Fancy Edges dies på dekorationen i mitten delen på kortet.

För att få en bättre beskrivning så finns det en jättebra av Karen Burniston på YouTube förstås. Ni som känner er sugna på att själv prova på Elisabeth Craft dies så har ni chansen att göra det på lördag 29/3 på Göteborgsmässan då CiLi In Papers har Make and Take 11.00-11.45 välkommen.

Nu hoppas jag bara att den som skall ha kortet blir lika glad för det som jag var när det var färdigt.

Ha nu en riktigt skön tisdag!

Pyssel Karin

Om Pyssel Karin

Lantlollan som flyttat till Stan och älskar att leka med papper och stämplar. En ny fantastisk hobby som kom in i mitt liv för ca 8 år sedan, som bara blir roligare och roligare. Hoppas att kunna inspirera och komma med lite tips och idéer.
Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.