Project Life 2014: Vecka 15

träff
De två bilderna till höger är tagna av Karin Lindberg.

I helgen var jag på en underbar PL-träff, som ordnades i butiken! Trevliga tjejer, härliga nya produkter, mysig stämning och god mat!! Tack snälla Cicci för att du ordnade så bra och tack alla fina tjejer för trevliga två dagar. Jag hoppas vi ses snart igen?! 🙂

När man är på träff så är det lätt att skratta och prata mycket (i det här fallet också  shoppa mycket) så att produktionen inte alltid blir så stor. Man tankar batterierna och hämtar energi som man tar med sig hem och som man mår bra av. Lite fick jag dock gjort. Vecka 15 & 16 i mitt PL-album (så nu är jag i fas) samt en layout. Så idag bjuder jag er på min vecka 15.

Vecka15_1

Vecka15_2

Vecka15_d

Material jag använt:
Project Life Mini Kit – Dear Lizzy Daydreamer. Härliga stickers från Simple Stories som du hittar här, här, här och här samt min Tiny attacher och Enamel Dots.

Nu önskar jag er en trevlig kreativ vecka. Du glömmer väl inte bort vår månadstävling? Du har fortfarande några dagar på dig att vara med!
/Marie

Om sockergrynet

Jag är en tjej, mamma, sambo, hundägare och marsvinsuppfödare som älskar havet och rosa. Obotlig optimist som njuter av att fotografera, motionera och att pyssla. Att att scrappa är balsam för själen och mitt sätt att andas i en stressig vardag. Vem kan leva utan att pyssla?! ;)
Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s