Thanks Mom!

Denna veckan har jag självklart gjort ett kort till alla mammor som skall firas lite extra på Söndag!

IMG_3075

Jag har blandat papper från Simple Stories-Hey Mom!FabScraps-Farm Fresh 1 och Teresa Collins-Daily Stories Butterflies och som ni ser går det ju alldeles utmärkt 🙂 . Det ljusgröna kortet från Simple Stories-Hey Mom!  har jag delat så att det är bara hälften så stort, resten spara jag till ett annat tillfälle. Det svarta stickers kommer från Basic Grey-Micro Mono Alpha och hjärtat fanns redan där. Stämplarna jag har använt kommer från Lawn Fawn-Float My Boat och Kaiserkraft-Polaroid och är stämplat med Archival Ink-Jet Black.

IMG_3076a

På insidan har jag använt mer av Simple Stories- Hey Mom! och stämplen kommer från Pink Paislee Sentiment-Icons.

IMG_3077a

Jag var en sväng på CiLi in Papers idag och föll för lite av det nyinkommna produkterna förstås… hyllorna är välfyllda och det kommer in mer varor hela tiden. Själv älskar jag Heidi Swapps produkter och som Heidi själv marknadsför dem ”Make Pretty Stuff”, vi får väl se om jag hinner göra några Pretty Stuff till nästa vecka 😉 .

IMG_3074a

Tillbaka till mitt kort till alla mammor, så här ser det färdiga kortet ut. Hoppas att ni fick lite inspiration för att göra kort till på söndag.

Ha en riktigt skön Tisdag!

Pyssel Karin

Om Pyssel Karin

Lantlollan som flyttat till Stan och älskar att leka med papper och stämplar. En ny fantastisk hobby som kom in i mitt liv för ca 8 år sedan, som bara blir roligare och roligare. Hoppas att kunna inspirera och komma med lite tips och idéer.
Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s