Mors dag

I morgon är det Mors dag. Någon mer än jag som alltid är ute i sista sekunden med sina kort? Tänkte väl det. Det kan inte bara vara jag… 🙂

Detta kort tog cirka en halvtimme, så i min värld är det ett snabbtillverkat kort. Råkade visst återgå till papper från Maja Design, men det är en annan serie åtminstone: Coffee in the Arbour. De finns, som vanligt, i både 6×6 och 12×12, men idag har jag bara använt det lilla formatet.

MorsDag2015_01
Vitt cardstock som bas. Min absoluta favorit sen lång tid tillbaka är Orange Peel. Gillar strukturen på det, så länge man inte ska färglägga förstås.

MorsDag2015_02
Jag använde en underbar die från Tonic Studis för att göra gallerhålet i framsidan. Kitet består av sex dies och jag använde det största gallret och mellanringen (ser man hur de ser ut så förstår man). Tagen är utklippt från ett diecut-papper. Målade pyttelite glitter med min Wink of Stella-penna på den lilla rosen på tagen.

MorsDag2015_03
På insidan satte jag fast ett helt papper och sen klippte jag ut en bild från diecut-pappret och satte på mitten med 3d-kuddar.

MorsDag2015_04
Här syns det att det blir lite extra dimension med 3d-kuddar. Alla kanter på insidan av kortet är inkade med Walnut Stain.

MorsDag2015_05
Eftersom även baksidorna på pappren är snygga gör det inget att tagen från framsidan syns.

 

Materiallista:

Papper – Maja Design – Coffee in the Arbour
Cardstock vit – Bazzill Orange Peel
Elizabeth Craft – Dubbelhäftande tejp
Wink of Stella – glitter clear
Distress Ink Pad – Vintage Photo
Ink Blending Tool
Tonic Studios – Skärmaskin med stickskär
Tonic Studios – Trellis Circle Base Die Set
3D-kuddar
Zig 2-Way Glue Pen
Stansmaskin – Craftwell Cut’n’boss Machine

 

helena

Om Pandora

Vem är jag? Jag är förskollärare och gillar att pyssla med det mesta. Det blir mest korttillverkning och ibland scrappar jag lite av alla mina foton. Lite förskolematerial tillverkas vid behov. Emellanåt kommer symaskinen fram och stickor, virknålar, broderier och pärlor finns också tillgängliga när lusten faller på. Sen ska bara tiden räcka till också... Namnet Pandora har jag givetvis tagit från berättelsen om Pandoras ask. Fast jag tänkte inte släppa ut världens olyckor ur min ask, utan lite tips och idéer och förhoppningsvis lite inspiration.
Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Mors dag

  1. Ping: Mors dag | Pandoras ask

Kommentarsfältet är stängt.