Inspiration till Månadsutmaning Februari 2016

Denna veckan har jag gjort ett kort som inspiration till Februari Månadsutmaning på CiLi in Papers. Detta är utmaningen:
Den här månaden är det en färgutmaning som gäller. Skapa ett alter – en layout, en kort, art journalsida, något altrat eller ett PL-uppslag och inspirerar av färgschemat här nedan.

Febutmaning
Det här är färgschemat som gäller för februari.

IMG_5308a

Det här är sakerna som jag lagt fram till mitt kort, alltid lika spännande att se om jag använder allt eller om jag ändrar mig under min skapande process.

IMG_5310a

Bakgrunden är ett cardstock med en strand-havs-känsla och valet för detaljer som skulle matcha var ju lätt sjöstjärnorna och den söta maneten förstås 😉 .

IMG_5309a

Det färdiga kortet känns som om det är en längtan efter sommar från mig och vem längtar inte efter att det skall bli sommar och tid för salta bad igen?!

Material:
Kaisercraft Coastal Escape Double-Sided Cardstock 12X12 – Sea Glass
Teresa Collins Project Pink Double-Sided Cardstock 12X12 – Cards
Seven Paper Goldie Foil On Cardstock 12X12 – Silver Dots
Lawn Fawn-So Jelly die+stämpel
Tonic Studios Rectangle Layering Die – Item 484e
Distress Ink Pad
Scor-Tape 0.25″X27 Yds
Zig Watercolor BrusH2O – Medium Tip
3L 3D-kuddar svarta

Du har fram till söndagen den 28 februari kl 23.59 att lämna in ditt bidrag. Jag hoppas att du också vill vara med och inspireras av det härliga färgschemat som Marie tagit fram denna gången.

karin

Om Pyssel Karin

Tänk vad papper, stämplar, färg, stenciler, saxar, skärmaskiner kan göra mig så här glad. Att jag älskar mönster och färger och gärna Rosa är ingen hemlighet och jag hoppas att kunna inspirera med mina projekt och alster.
Detta inlägg publicerades i Inspiration och märktes , , , . Bokmärk permalänken.