December Daily- 7:de Julgodis

Hej alla.. Katalin här. Jag brukar inte blogga men idag smiter jag in här i bloggen med ett litet inlägg. Tänkte det var kanske dags efter 8,5 år på CiLi in Papers. Vi som jobbar i butiken lämnar bloggen och andra sociala medier till våra proffs men vem vet… vi kanske gästspelar några fler gånger. 😉

Jag har knåpat ihop ett litet receptalbum av en gammal bordskalender från 2020 jag hittade i gömmorna.. gömmor har vi alla va?

Sidorna målade jag över med svart vanlig akrylfärg bara för det rosa färgglada inte riktig passade in. Valde papper från Maja Design ”Happy Christmas” som sattes fast med scor-tape. Alltså…. Finns det något bättre än scor-tape? Sitter som berget och perfekt till album.

Bokstäverna stansade jag ut med ett alfabet från Sizzix. Både stora, små och siffror på samma platta. Hur bra som helst.

De söta bak hÄnglarstämplarna hade jag i gömmorna, stämplade med VersaFine och färglagda med distresser (de där gömmorna… källor som aldrig sinar.. typ..) (De kommer från ett gammalt klubbkit men finns fortfarande att beställa hos hÄnglar & Wings)

Bordskalendern jag använt som stomme står av sig själv och det är perfekt så man hela tiden har receptet framför sig.

Recepten har jag skrivit ut på skrivaren och klistrat in, då kalendern är för ett år så finns där plats för 24 recept, fram och baksida. Använder inte utstickande dekorationer då det blir knöligt så klippark från Maja Design fick det blir. Ska rota fram stickers (ur gömmorna… haha) har massa från Mambi med bland annat mat tema och dekorera med.

Hittade ytterligare en gammal bordskalender så den planerar jag att göra en receptbok till av.. det får bli våra mest använda/populäraste rätter här hemma. Man kan ju även göra nya kalendrar med egna fotografier och ge bort som presenter. Allt går att göra om.. 😉

Tack för mig, vi kanske ses någongång här i bloggen igen. Önskar er alla en riktigt god jul.

Jag är ju inte sådär duktig på att göra klickbara länkar med detta har jag använt:
VersaFine stämpeldyna svart
Distressrefiller,
Designark från Maja Design ”Happy Christmas”
Alfabet från Sizzix, Bold Brush Alphabet 664491
Stick-It,
Svart Akrylfärg från Dina Wakley,
Scor-Tape,
Bordskalender från me & my BIG ideas, (Finns fortfarande på rean)

Detta inlägg publicerades i Inspiration och märktes , . Bokmärk permalänken.